Äitiyshieronta ja raskauden jälkeinen hieronta äidille
60min/90min

Äitiyshieronta

Äitiyshieronta on kätilön suorittama, kehoa ja mieltä rentouttava hierontahoito raskaana olevalle. Saat hetken itsellesi jolloin voit rauhassa rentoutua vauvan kanssa. Pysähtyminen voi joskus tuntua vaikealta keskellä hektistä arkea, mutta jo pieni hetki itselle voi itsessään valmistaa sinua kohti synnytystä. Samalla saat mahdollisuuden purkaa ajatuksiasi kätilön kanssa ja saat mahdollisia vinkkejä raskauteesi ja synnytykseesi. Tai jos siltä tuntuu, voit olla hipihiljaa nauttien lempeästä kosketuksesta ja kehoa avaavasta hieronnasta. 

Annan mielelläni vinkkejä siitä, miten voit valmistaa kehoasi ja mieltäsi synnytystä ja äitiyttä varten.

Raskauden jälkeinen hieronta

Hyvinvoiva äiti on yhtä kuin hyvinvoiva vauva, sanotaan. Äitiyden keskellä ei aina muista, kuka itse on ja mitä kaipaa. Samalla äitiys ja imetys voi olla keholle koettelemus, kun erilaiset imetysasennot ja vauvan kantaminen voivat tehdä jännitystiloja kehoon. Tule ottamaan hetki itsellesi myös äitiyden keskellä. 

Raskauden jälkeinen hieronta on kätilön suorittama, kehoa ja mieltä rentouttava hierontahoito. Jos haluat, voimme samalla käydä läpi synnytystäsi ja annan mielelläni vinkkejä imetykseen. Tai voit tulla ottamaan vaikkapa pienet torkut lempeän kosketuksen ja avaavan hieronnan saattelemana.

Raskauden jälkeiseen hierontaan voit myös ottaa vauvasi mukaan.