Kuka olen?

Heippa! 

Kiitos, kun piipahdit lukemaan minusta!

Olen kolmekymppinen kätilö Turusta. Kätilöurani olen aloittanut synnytysosastolla jo yli kuusi vuotta sitten. Silloin synnytys vei minut mukanaan heti ensi hetkistä lähtien - niin kaunista on olla samassa tilassa naisen kanssa, joka rohkeasti heittäytyy luonnon armoille ja luottaa kehoonsa. Rohkea nainen ja viisas luonto, mikä vastustamaton yhdistelmä! Siitä lähtien tiesin, että haluan omistautua auttamaan naisia ja perheitä kokonaisvaltaisesti heidän raskausaikanaan ja synnytysmatkallaan. 

Myöhemmin sain mahdollisuuden kohdata perheitä kahden myös kätilövastaanoton merkeissä synnytyspelko -poliklinikalla. Siellä lopulta ymmärsin, miten hauras onkaan matka vanhemmiksi ja miten ensiarvoisen tärkeää on saada tukea, tietoa, ymmärrystä, kannustusta ja läsnäoloa - rakkautta - koko matkalle. Myöhemmin olen myös luennoinut synnytykseen liittyvistä aiheista kätilökollegoilleni ja muille synnytyksen ammattilaisille.

Syksystä 2017 olen saanut uskomattoman mahdollisuuden toteuttaa unelmaani ja olen toiminut yksityisenä kätilönä tukien perheitä ja kulkien raskausmatkaa yhdessä heidän kanssaan heidän omien tarpeidensa mukaan. Alkuvuodesta 2018 yrittäjyydestä tulikin minun päätoiminen työni. Joulukuussa 2018 avasin pienen Kätilön koti -hoitolan Turkuun kaikille vanhemmille ja pienille vauvoille. 

Odotamme esikoistamme syntyväksi alkuvuodesta 2020 ♥ Taas on uusi, jännittävän kutkuttava matka alkanut! Äitiyslomalle jään 22.11.2019 alkaen. Siihen asti olet lämpimästi tervetullut Kätilön kodin hellään hoitoon! Voit lukea lisää matkastani äidiksi Facebookista tai Instagramista

Perustana raskauden ja synnytyksen hoidossa pidän naisen luottamusta omaan itseensä, kehoonsa ja vauvaansa - tätä pyrin sinullekin tuomaan monipuolisen tiedon, kattavien harjoitusten ja rauhallisen läsnäolon avulla. Olen perehtynyt monipuolisesti luonnolliseen synnytyksen kulkuun ja erilaisiin luonnonmukaisiin kivunlievitysmenetelmiin sekä tapohin rentoututtaa kehoa ja mieltä. Tiedän miten tehokas tapa se on tukea synnytyksen luonnollista kulkua. Luonnonmukainen synnytys ei mielestäni ole lainkaan trendi niinkuin joskus puhutaan, päinvastoin. Se on aina läsnä jokaisessa synnytyksessä ja on niin kiehtovaa oppia lisää siitä, miten kehomme toimii täysin riippumatta meidän tietoisuudestamme tai hallinnasta. Tätä tietoa jaan mielelläni sinullekin tapaamistemme yhteydessä.

Sen lisäksi olen myös kouluttautunut erilaisiin kehoa ja mieltä helliviin hoitomenetelmiin. Teen mm. äitiyshierontaa, kehoa tasapainoittavaa hoitoa, belly-mapping hoitoja ja vauvahierontaa. 

Olen myös etuoikeutettu toisinaan osallistumaan erilaisiin äiti- ja vauvajuhliin ja tulen mielelläni myös teidän juhliinne, jos olet ohjelmaa vailla.

Minut voit tavata Kätilön kodissa osoitteessa Kerttulinkatu 20 C tai oman kotisi turvassa. Teen monipuolisesti erilaisia rentouttavia hoitoja äideille ja vauvoille, tapaan naisia ja perheitä joko yksilöllisesti tai erilaisissa ryhmissä, suunnittelen naisten ja perheiden kanssa kotisynnytyksiä ja kätilödoula-paketteja sekä vauvakutsuja tai Mother Blessing -juhlia.

Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

En malta odottaa, että pääsemme yhdessä rakentamaan juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta raskautesi ja synnytyksesi tueksi!

Otathan rohkeasti yhteyttä, nyt kuulisin mielelläni sinusta ja miten voin olla sinulle avuksi.

♡: Anna

Suoritetut Koulutukset:

03/2019 -> Kätilö-akupunktiohoitajakoulutus

02/2019 CTG Masterclass, sikiön voinnin seuranta synnytyksen aikana, Roskilde

01/2019 Ensiapukoulutus kotikätilöille

12/2018 Hartiadystokia ja verenvuodot -workshop

09/2018 Synnytyskertomuksen uusi, lempeä tulkinta

04/2018 Spinning Babies -jatkokoulutus

03/2018 Vesisynnytys -koulutus

11/2017 Raskaushieronta -koulutus

10/2017 Äänimaljarentoutus -koulutus

03/2017 Vauvahieronnan ohjaajakoulutus

03/2017 Spinning babies -koulutus

03/2017 Rebozo -hieronta -koulutus

02/2017 Synnytyspelon hoito -koulutus (TYKS)

01/2017 "Manuaaliset taidot kätilötyön tukena"

11/2016 Gua Sha -hieronta -koulutus

02/2016 Kinesioteippauksen soveltaminen

10/2015 "Tutustumismatka hengitykseen"

12/2013 Koulutettu imetysohjaaja

12/2013 Kätilö/sairaanhoitaja (AMK)

Kätilösi


Anna Paul

046-9645583
Kätilön koti
Kerttulinkatu 20 C, Turku