Kätilön kodin palvelut uudistuivat kokonaan!

29.11.2017

Kätilön koti laajenee! Nyt tarjolla laaja valikoima erilaisia valmennuksia sekä mieltä ja kehoa helliviä hoitoja. Lisäksi kotisynnytykset ja kätilödoulan palvelut saatavilla entistä helpommin nyt myös Turussa ja lähikunnissa!

Tammikuun alusta alkaen otan henkilökohtaisen jättiaskeleen elämässä eteenpäin, kun hyppään täysiaikaisen yrittäjän maailmaan. Saan toteuttaa unelmaani ja tukea perheitä kokonaisvaltaisesti pitkin koko heidän matkaansa vanhemmuuteen - raskauden aikana, synnytyksen aikana ja synnytyksen jälkeen. Miten ihanaa! Olen onnekas, kun olen löytänyt paljon vahvoja, taitavia ihmisiä ympärilleni jotka tukevat ja auttavat minua yrittäjyyden alkutaipaleella. Se tekee tästä niin paljon helpompaa. 

Olen pohtinut pitkään ja hartaasti löytääkseni sinua parhaiten palvelevan, monipuolisen palvelukokonaisuuden. Uskon vahvasti, että kokonaisuus on sellainen, josta jokainen voi löytää jotakin omalle matkalleen. Kaikki palvelut pyrkivät jollakin tavalla tukemaan sinua raskauden aikana, synnytyksen aikana ja sen jälkeen - tarvitsit sitten viimehetken vinkkejä synnytystä varten, hieronnan rentouttamaan väsyneitä lihaksiasi tai oman kätilön koko perheen tueksi. Se, miten Kätilön kodin palvelut lopulta muotoutuvat, onkin sitten sinusta kiinni. Kommentoi alla, mitä juuri sinä kaipaisit Turkuun lisää raskautesi ja synnytyksesi tueksi! 

Kaikki Kätilön kodin palvelut löydät kätevästi täältä