Lempeä synnytyksen stimulaatiohoito

Lempeä synnytyksen stimulaatiohoito

Synnytyksen käynnistyminen on monen eri tekijän summa: vauvan on oltava valmis syntymään ja sinun kehosi ja mielesi on oltava valmiita synnyttämään. Kun olosuhteet ovat oikeat, on sinun hyvän olon ja rakkauden hormonin eli oksitosiini-hormonin tuotannon lisääntyminen ja kehon rentoutuminen merkkejä kohdullesi ja vauvallesi siitä, että synnytyksen on nyt turvallista käynnistyä.

Synnytyksen stimulaatiohoito sisältää rentouttavaa hierontaa, akupisteiden painelua sekä vyöhykkeiden käsittelyä, joiden tarkoitus on stimuloida ja rentouttaa kehoasi sekä vapauttaa sinun omaa oksitosiinihormoniasi. Jos kehosi ja vauvasi ovat valmiita, voi synnytys käynnistyä. Varaa oma aikasi tästä

Lempeä stimulaatiohoito pitää sisällään kehon lempeän hieronnan sekä akupisteiden ja vyöhykkeiden käsittelyn. Kehon osat vaihtelevat hiukan sen mukaan, mitä juuri sinun kehosi kaipaa. Aikaa keskustelulle ja hoidolle on hyvä varata noin puolitoista tuntia.

Lempeä stimulaatiohoito, laaja pitää sisällään koko kehon lempeän hieronnan sekä akupisteiden ja vyöhykkeiden käsittelyn. Aikaa keskustelulle ja hoidolle on hyvä varata noin kaksi tuntia, jolloin todella saat mahdollisuuden rentoutua ja päästää hetkeksi irti arjesta.