Raskaushieronta

Raskaushieronta 

Raskaushieronta on kätilön suorittama, kehoa ja mieltä rentouttava hierontahoito raskaana olevalle. Saat hetken itsellesi jolloin voit rauhassa rentoutua kohdussa olevan vauvan kanssa. Kosketus on suoraan yhteydessä hermostoosi ja auttaa sitä rauhoittumaan. Se voi auttaa pysähtymää keskellä hektistä arkea. Tämä onkin raskauden aikana tärkeää, sillä jo pieni hetki itselle voi itsessään valmistaa sinua kohti synnytystä. Samalla saat mahdollisuuden purkaa ajatuksiasi kätilön kanssa ja ehkä joitain kaipaamiasi vinkkejä raskauteesi ja synnytykseesi. Tai jos siltä tuntuu, voit olla hipihiljaa nauttien lempeästä kosketuksesta ja kehoa avaavasta hieronnasta. Varaa oma aikasi tästä

Normaali hieronta pitää sisällään kahden tai kolmen kehon osan hieronnan tarpeidesi mukaan. Aikaa keskustelulle ja hieronnalle on hyvä varata noin tunti.

Suppea kokovartalohieronta pitää sisällään koko vartalon hieronnan. Kehon osat vaihtelevat hiukan sen mukaan, mitä juuri sinun kehosi kaipaa. Aikaa keskustelulle ja hieronnalle kannattaa varata noin puolitoista tuntia.

Laaja kokovartalohieronta on koko vartalon hieronta päästä varpaisiin. Aikaa keskustelulle ja hieronnalle kannattaa varata noin kaksi tuntia.

Kaikki hieronnat tapahtuvat mukavasti tuetussa kylkimakuuasennossa.