Rentoutushetki

Äänimaljarentoutus

Rentoutushetki (1h)

Arjessa meitä ympäröi usein melkoinen määrä odotuksia ja vaatimuksia. Joskus sen seurauksena voi oma sisäinen ääni helposti hautautua piiloon. Elämä voi herkästi vain viedä mukanaan eikä siinä tiimellyksessä aina ehdi pysähtyä. 

 Rentoutumisella ja pysähtymisellä on todettu olevan suuria vaikutuksia hyvinvointiimme. Sen lisäksi, että se voi helpottaa stressiä ja auttaa ajatusten ymmärtämisessä, on sillä suuri merkitys synnytyksessä. Synnytyksen aikaisella rentoutumisella voit itse tehokkaasti vaikuttaa omaan hengittämiseen, henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen sekä supistustuntemusten vastaanottamiseen ja synnytyksen etenemiseen. 

Ihana tapa pysähtyä ystävän tai sukulaisen uuden elämäntilanteen äärelle, on hiljentyä hetkeksi yhdessä. Samalla tuleva äiti saa mahdollisuuden harjoitella pysähtymistä ja kokea, mitä rentoutuminen saa aikaan. Rentoutushetki ei vaadi sinulta äitinä tai osallistujana yhtään mitään. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja hetkeksi vain pysähtyä kuulemaan itseäsi. 

Ohjaan tunnin aikana yhteisen rentoutushetkenne. Rentoutumisen tueksi käytän perinteisiä Tiibetiläisiä äänimaljoja, joiden tiedetään syventävän rentoutumista entisestään. Maljoista tulevat ääniaallot kulkevat kehosi läpi rentouttaen joka solun.