Synnytyksen jälkeinen hieronta

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Hyvinvoiva äiti on yhtä kuin hyvinvoiva vauva, sanotaan. Äitiyden keskellä ei aina muista, kuka itse on ja mitä kaipaa. Samalla äitiys ja imetys voi olla keholle koettelemus, kun erilaiset imetysasennot ja vauvan kantaminen voivat tehdä jännitystiloja kehoon. Tule ottamaan hetki itsellesi myös äitiyden keskellä.

Raskauden jälkeinen hieronta on kätilön suorittama, kehoa ja mieltä rentouttava hierontahoito. Jos haluat, voimme samalla käydä läpi synnytystäsi ja annan mielelläni vinkkejä imetykseen. Tai voit tulla ottamaan vaikkapa pienet torkut lempeän kosketuksen ja avaavan hieronnan saattelemana.

Raskauden jälkeiseen hierontaan voit halutessasi myös yhdistää vauvan hieronnan, jolloin hieromme ensin vauvaa ja käytämme loppuajan äidin hemmottelevaan hierontaan. Voit myös ottaa vauvan vierellesi oman hierontasi ajaksi. Varaa oma aikasi tästä

Normaali hieronta pitää sisällään kahden tai kolmen kehon osan hieronnan tarpeidesi mukaan. Aikaa keskustelulle ja hieronnalle on hyvä varata noin tunti.

Suppea kokovartalohieronta pitää sisällään koko vartalon hieronnan. Kehon osat vaihtelevat sen mukaan, mitä kehosi kaipaa. Aikaa keskustelulle ja hieronnalle kannattaa varata noin puolitoista tuntia.

Laaja kokovartalohieronta on koko vartalon hieronta päästä varpaisiin. Aikaa keskustelulle ja hieronnalle kannattaa varata noin kaksi tuntia.

Kaikki hieronnat tapahtuvat mukavasti tuetussa kylkimakuuasennossa. Voit varata ajan ikiomaan hierontahetkeen tai voitte tulla yhdessä vauvan kanssa äidin ja vauvan yhteiseen hierontaan. Tällöin voimme kahden tunnin aikana ensin hieroa vauvaa jonka jälkeen loppuajan saat itsellesi ihanan rentouttavan hierontahetken. Lue lisää vauvahieronnasta