Synnytyksestä palauttava rebozo-hoito

Synnytyksestä palauttava Rebozo -hoito 1,5h

Meksikolaiseen perinteeseen kuuluu äidin huomioiminen ja hieronta synnytyksen jälkeen. Hieronnassa käytetään erityistä tekniikkaa joka poikkeaa siitä hieronnasta, johon me länsimaissa olemme tottuneet. Meksikossa hierotaan rebozo-huivilla erilaisilla tekniikoilla, ja näitä huiveja käytämme myös tässä hoidossa. Hieronta tehdään pääasiassa muutamien viikkojen jälkeen synnytyksestä, usein kun synnytyksen jälkivuoto on loppunut. Hoito voidaan kuitenkin toteuttaa  vuosien tai jopa vuosikymmenten jälkeen siitä, kun nainen on synnyttänyt. Hoito voi olla voimauttava myös muissa suurissa elämänmuutoksissa, kun halutaan kääntää elämässä uusi sivu jättäen vanha taakse ja toivottaen uusi tervetulleeksi. Tarkoituksena on ikään kuin "sulkea" keho ja palauttaa tuoreen äidin huomio vauvansa lisäksi myös itseensä. Hyvinvoiva äiti - hyvinvoiva vauva.

Hoito tehdään perinteisesti naisporukassa, mutta hoitoon voi tietysti osallistua yhdessä kaikkien sellaisten ihmisten kanssa, jotka synnyttänyt nainen haluaa mukaansa. Yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa tehtynä on tässä hoidossa ihmeellinen yhdistävä voima. 

Hoito alkaa avoimella keskusteluhetkellä, jolloin voitte yhtessä jakaa kokemuksia synnyttämisestä, vanhemmuudesta, naiseudesta ja elämästä yleensä. Juhlien päätähti voi halutessaan jakaa ja purkaa oman synnytystarinansa. Tämän jälkeen teemme itse hierontahoidon, jossa yhteensä seitsemän eri kehon osaa ensin kiristetään ja sitten rentoutetaan huivia käyttäen. Hoito on hyvin rentouttava. Ohjaan tilasiuuden ja opastan hoitoon lähimmäisesi, joten jokainen pääsee halutessaan osallistumaan.