Synnytysvalmennusryhmät
neljä tapaamista, noin 4h

Tervetuloa! 

Seuraava synnytysvalmennusryhmä alkaa:


Syksyksi olen väistynyt väliaikaisiin tiloihin hissiremontin tieltä, eikä nyt siis valitettavasti ole suunnitteilla uusia ryhmiä. Mutta ei hätää! Voit edelleen varata oman yksilöllisen synnytysvalmennuksesi nettiajanvarauksella tai ottamalla minuun yhteyttä.


Synnytysvalmennusryhmään sisältyy kolme ryhmätapaamista ennen synnytystä ja yksi tapaaminen synnytyksen jälkeen. Kaikkien valmennusten lähtökohtana on tarjota vastauksia kysymykseen: Mihin voimme itse synnyttäjänä ja synnytykskumppanina vaikuttaa synnytyksen aikana? 

Ryhmässä käymme kattavasti läpi synnytyksen vaiheita, erilaisia synnytykseen vaikuttavia tekijöitä sekä käytännön keinoja, joita voitte itse käyttää synnytyksen aikana. Keskustelemme paljon kehon ja mielen yhteistyöstä ja miksi sillä on synnytykseen niin suuri merkitys synnytykseen. Käymme läpi myös kipua ja supistustuntemuksia sekä sitä, miksi ne eivät olekaan ihan sama asia. Samalla pääsemme harjoittelemaan tärkeitä taitoja ja apukeinoja jaksamiseen synnytyksen aikana. 

Koko matkan ajan saatte tärkeää tukea myös toisiltanne ryhmässä. Voi nimittäin olla valtavan voimaannuttavaa kulkea itselleen tärkeää matkaa rinnakkain jonkun muun kanssa, joka on samankaltaisessa elämäntilanteessa. Erityisen tärkeää se voi olla silloin, jos omassa tuttavapiirissä ei ole sen kaltaista tukea syystä tai toisesta saatavilla.

Viimeisen kerran tapaamme sen jälkeen, kun kaikki pienokaiset ovat syntyneet. Tällöin pääsemme samalla porukalla vielä juhlistamaan tuoreita pienokaisia ja kuulemaan synnytyskokemuksia. Kaikki tapaamiset järjestetään Organic Spirit Turku -hoitolassa osoitteessa Kerttulinkatu 20.

Muistathan ilmoittautua ja varata paikkasi synnytysvalmennusryhmään. Voit aina myös olla minuun yhteydessä puhelimitse 046-9645583. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!