Synnytysvalmennusryhmät
neljä tapaamista, noin 4h

Tervetuloa! Seuraava synnytysvalmennusryhmä alkaa:


 17.5.2018 klo 16.30-20.30 


Synnytysvalmennusryhmään sisältyy kolme ryhmätapaamista ennen synnytystä ja yksi tapaaminen synnytyksen jälkeen. Ryhmässä käymme kattavasti läpi synnytystä, sen kulkua, siihen vaikuttavia tekijöitä ja käytännön keinoja, joita voitte käyttää synnytyksen aikana. Keskustelemme kehon ja mielen yhteistyöstä ja miksi sillä on synnytykseen niin suuri merkitys. Kerron kivusta, supistustuntemuksista ja apukeinoista, joita niihin voi käyttää. Harjoittelemme tärkeitä taitoja, kuten rentoutumista ja hengittämistä sekä erilaisia asentoja ja apukeinoja olon helpottamiseen. Samalla saatte tärkeää tukea toisiltanne ryhmässä. Voi nimittäin olla valtavan voimaannuttavaa kulkea itselleen tärkeää matkaa rinnakkain jonkun muun kanssa, joka on samankaltaisessa elämäntilanteessa. Erityisen tärkeää se voi olla silloin, jos omassa tuttavapiirissä ei ole sen kaltaista tukea syystä tai toisesta saatavilla.

Tapaamme saman ryhmän kanssa kolmesti viikon välein, aina torstaisin. Tämän ryhmän tapaamiset ovat siis 17.5., 24.5. ja 31.5. klo 16.30-20.30. Viimeisen kerran tapaamme sen jälkeen, kun kaikki pienokaiset ovat syntyneet. Tällöin pääsemme samalla porukalla vielä juhlistamaan tuoreita pienokaisia ja kuulemaan synnytyskokemuksia. Kaikki tapaamiset järjestetään Organic Spirit Turku -hoitolassa osoitteessa Kerttulinkatu 20.

Muistathan ilmoittautua ja varata paikkasi synnytysvalmennusryhmään. Voit aina myös olla minuun yhteydessä puhelimitse 046-9645583. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!