Vauvahieronta
90min


Vauvahieronta 


 Vauvahieronta on sanatonta viestintää vauvan ja hierojan välillä. Se on ihana tapa rentoutua teille molemmille, sekä vauvalle että hierontaa suorittavalle henkilölle. Samalla, kun vauvan hyvän olon hormonien tuotanto vilkastuu, lisääntyy myös hierojalla samojen hormonien erittyminen. 

Vauvahieronnan ydinajatus on rakkauden välittäminen vauvalle ja vauvan toivottaminen tervetulleeksi maailmaan turvallisen ja hoivaavan kosketuksen avulla. Hierojasta siirtyy vauvaan elintärkeää tunneravintoa. Tämä voi esimerkiksi äidin hieroessa vauvaa lisätä maidontuotantoa lisäävien hyvän olon hormonien eritystoimintaa.

Vauvahieronta ei ole varsinainen hoitomuoto, vaikka sen avulla pystytäänkin vahvistamaan vauvan yleiskuntoa ja eri elinten toimintoja. Hieronnan vaikutuksia vauvaan on mm. verenkierron vilkastuminen, hengityksen syveneminen, ruuansulatuksen vauhdittuminen, hermoston tasapainottuminen, lihasjännitysten laukeaminen, unen laadun parantuminen ja syveneminen ja motorisen kehityksen edesauttaminen. 

Voit varata ajan vauvan ikiomaan hierontahetkeen tai voitte tulla yhdessä äidin ja vauvan hierontaan. Tällöin voimme ensin hieroa vauvaa jonka jälkeen loppuajan saat itsellesi ihanan rentouttavan hierontahetken. Lue lisää raskauden jälkeisestä hieronnasta äidille.