Vinkkejä synnytykseen

Lääkkeettömin keinoin

Vinkkejä synnytykseen (2-3h)

Synnytyksen aikana on paljon sellaista, jota voit itse käyttää helpottaaksesi omaa oloasi. Suurin osaa niistä on tukihenkilösi kanssa käytettävissänne ilman mitään sen kummempaa rekvisiittaa tai opastusta. Tämän paketin avulla saatte kaikista keinoista lisää tietoa ja lisäksi mahdollisuuden yhdessä porukalla tutustua neljään tehokkaaseen menetelmään! Erityisen ihanaa on, jos synnytykseen osallistuva tukihenkilö on mukana juhlissa.

Hieronta on ihana keino auttaa synnyttävää naista sekä supistusten aikana että niiden välissä lepotaukojen aikana. Se rentouttaa, tuo turvaa ja helpottaa supistustuntemuksia. Otetaan yhdessä teille pieni hetki, jolloin hierotte toisianne ihanasti tuoksuvalla kookosöljyllä.

Akupainanta vaikuttaa synnytyksen aikana moneen. Se helpottaa supistustuntemuksia ja rentouttaa. Lisäksi sillä voi vaikuttaa kehon toimintaan ja synnytyksen kulkuun. Käydään yhdessä läpi synnytyksen tehokkaimmat akupainantapisteet ja kehon eri vyöhykkeet.

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä. Synnytyksen aikana sitä käytetään hieronnan tapaan helpottamaan oloa ja rentouttamaan sekä supistusten että lepotaukojen aikana. Opastan jokaista Gua Sha:n käytössä ja saatte tuntea, miltä se tuntuu.

Rebozo on perinteinen meksikolainen huivi, jota käytetään moneen eri tarkoitukseen. Synnytyksen aikana siitä on suuri apu rentoutumiseen, supistustuntemusten helpottamiseen ja hyvän olon tuottamiseen jotka kaikki ovat tärkeitä synnytyksen aikana.

Ohjelma alkaa alustusosuudella, jolloin kerron synnytyksen aikaisista tuntemuksista ja niiden helpottamisesta. Tätä seuraa harjoitteluosuus, jolloin pääsette kaikki kokeilemaan näitä menetelmiä. Pakettiin kuuluu myös kuvamateriaalia käyttöönne valmennuksen ajaksi. Juhlien päätähti saa pitää materiaalin itsellään synnytyskseen valmistautumista varten. Tuon mukanani kaiken tarvittavan.