Yksilöllinen synnytysvalmennus 

Yksilöllinen synnytysvalmennus -kerta

sisältää yhden kätilön tapaamisen, jonka aikana voimme rauhassa käydä läpi kysymyksiänne ja ajatuksianne raskaudesta ja synnytyksestä. Samalla käymme läpi tärkeimpiä asioita, joiden avulla juuri te voitte valmistautua tulevaan synnytykseen.

Käynti etenee aina teidän tarpeidenne mukaan ja voi sisältää keskutelua ja kysymyksiinne vastaamista sekä käytännön opastusta esimerkiksi lääkkeettömiin kivunlievityksiin tai kehoa tasapainottaviin liikkeisiin. Voimme myös keskustella mahdollisista peloistasi ja löytää keinoja olla pelon kanssa.

Täydellistä, jos mieltä painaa jokin tai kaipaatte viime hetken tukea ja vinkkejä ennen suurta hetkeä!

Voimme tavata joko Yhdessä äitiys- ja perhepalveluiden tiloissa osoitteessa Kutomonkatu 3 tai oman kotisi turvassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yksilöllinen synnytysvalmennus -paketti 

on täydellinen lisä neuvolapalveluiden rinnalle. Paketti sisältää kolme kätilön tapaamista ennen synnytystä ja yhden synnytyksen jälkeen. 

Raskauden aikana tapaamiskerroilla ehdimme rauhassa käydä läpi toiveitanne, kysymyksiänne ja ajatuksianne koskien tulevaa synnytystä ja autan teitä valmentautumaan yhdessä. Voimme myös keskustella mahdollisista peloistanne ja löytää keinoja olla pelon kanssa. Saatte kattavasti tietoa siitä, mitkä asiat vaikuttavat synnytyksen kulkuun ja millä tavoin voitte itse vaikuttaa siihen. Sen lisäksi käynnit voivat sisältää käytännön opastusta mm. kivunlievityksiin tai kehoa tasapainoittaviin ja synnytykseen valmistaviin liikeharjoituksiin. Yhteen tapaamiseen voimme halutessasi yhdistää jonkin ihanan hoidon, kuten äitiyshieronnan tai lempeän synnytyksen stimulaatiohoidon. Samalla kuljen raskausmatkaa yhdessä koko perheen kanssa, ollen läsnä teitä varten ja teidän tukena. 

Viimeinen tapaamiskerta sovitaan, kun vauva on syntynyt. Silloin voimme yhdessä käydä läpi synnytystä ja teidän synnytyskokemuksianne.

Voimme tavata joko Yhdessä äitiys- ja perhepalveluiden tiloissa osoitteessa Kutomonkatu 3 tai oman kotisi turvassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!