Yksilöllinen synnytysvalmennus -paketti
neljä tapaamista, noin 2h

Yksilöllinen synnytysvalmennus -paketti 

on täydellinen lisä neuvolapalveluiden rinnalle. Paketti sisältää kolme kätilön tapaamista ennen synnytystä ja yhden synnytyksen jälkeen. 

Raskauden aikana tapaamiskerroilla ehdimme rauhassa käydä läpi toiveitanne, kysymyksiänne ja ajatuksianne koskien tulevaa synnytystä ja autan teitä valmentautumaan yhdessä. Voimme myös keskustella mahdollisista peloistanne ja löytää keinoja olla pelon kanssa. Saatte kattavasti tietoa siitä, mitkä asiat vaikuttavat synnytyksen kulkuun ja millä tavoin voitte itse vaikuttaa siihen. Sen lisäksi käynnit voivat sisältää käytännön opastusta mm. kivunlievityksiin tai kehoa tasapainoittaviin ja synnytykseen valmistaviin liikeharjoituksiin. Yhteen tapaamiseen voimme halutessasi yhdistää jonkin ihanan hoidon, kuten äitiyshieronnan tai lempeän synnytyksen stimulaatiohoidon. Samalla kuljen raskausmatkaa yhdessä koko perheen kanssa, ollen läsnä teitä varten ja teidän tukena. 

Viimeinen tapaamiskerta sovitaan, kun vauva on syntynyt. Silloin voimme yhdessä käydä läpi synnytystä ja teidän synnytyskokemuksianne.

Voimme tavata joko Organic Spirit Turku -hoitolassa osoitteessa Kerttulinkatu 20 tai oman kotisi turvassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!